Непослушната фея

от

публикувано на 21.04.2023

Тя е непохватна,  любопитна,  весела и непослушна. Мечтата й е  да стане фея на зъбките, но на всеки изпит  се проваля  с гръм и трясък. След поредния провал малката фея не само не се отчайва, а решава да предприеме нещо сериозно, за да промени лошия си късмет и да докаже на себе си и светът, че тя наистина може да бъде добра и истинска фея. Но, как да осъществи тази своя мечта? Разбира се, че има начин: като открадне един от  вълшебните кристали, които позволяват на феите да идват в света на хората. И точно тогава чудесата започват да се случват!

Тя  попада в стаята на Макси – 12 годишно момиче, което току-що се е преместило от провинцията в града,  заедно с майка си. Тя също не се чувства на място – липсва й природата,  доведените й  братя я дразнят непрекъснато,  а майка й няма време за нея. При пристигането си  малката фея изпуска  своя вълшебен кристал и  той става на парчета, а  това означава, че ще се случи проклятие и тя  няма как да се върне у дома. Затова е принудена да наруши най-свещеното правило на феите, а то гласи:  „Да не се показват на хората“.

След  като се сприятеляват , Макси решава да помогне  на феята да се върне в техния свят. И оттук започва едно приключение, изпълнено с много смях, но и с  безброй опасности. Ще успее ли  да се завърне у дома или ще остане при хората? Ще разберете, ако гледате анимационния филм „Непослушната фея“.

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: