Как Пепеляшка се научи да кара мотор?

от

публикувано на 24.04.2023

Международният театрален  фестивал „Океан от любов“ се провежда за 17-ти път в град Пазарджик, в началото на месец април. И тази година събитието изпълни града с деца, които пееха, играеха и се включиха в различни ателиета по пластика, театрална мотивация и техника на говора. На двете  сцени в  Младежкия дом, актьори от различни градове на България показаха своето майсторство и любовта си към театралното изкуство. С част от тях вече сме ви срещали, а с други ще ви запознаем сега. Но, първо ще дам думата на организатора на събитието, госпожа Инна Церовска.

Първото представление от фестивалната програма беше „Пепеляшка“. На сцената излязоха децата от арт група „Театрално забавление“ – Варна. Те представиха известната приказка на Шарл Перо „Пепеляшка“. Но тяхната Пепеляшка е малко по-различна: непослушна, и своенравна. Тя обича да се вози на мотор и има страхотно чувство за хумор.

Предлагам ви  да чуете откъс от пиесата „Пепеляшка“, в изпълнение на актьорите от варненската арт група „Театрално забавление“.

Източник: Фестивал "Океан от любов" Пазарджик

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: