„Приключения в джунглата“

от

публикувано на 12.11.2023

Джунглата със сигурност е едно невероятнооо място за приключения! Тя може да е опасна, но и изключително интересна. Какви забавления могат да открия децата в джунглата, може да чуете в звуковите файлове. С  Марти, Стоян и  Филип разговаря Наталия Цекова.

 

 

Ако все още нямате самолетен билет до желаната от вас джунгла, новата книга на издателство „Фют“ –  „Приключения в джунглата“ ще ви отведе до самата Амазонска джунгла. Луксозното издание крие в страниците си неветоятни изненади, защото главният герой в книгата сте …вие!

Специалното колело на оцеляването, скрито в корицата на изданието „Приключения в джунглата“ ще определи дали ще успеете бързо да се справите с предизвикателствата или ще изпаднете в беда. Едно е сигурно – тази книга-игра ще ви стане любима и ще ви научи много за живота в джунглата.

Готови ли сте да плувате в речни бързеи; да се спасявате от плаващи пясъци; да се научите да правите капан за риби, сал и заслон в джунглата? И това не е всичко – в това приключение ще срещнете каймани, ще опознаете чудодейната сила на горската лечебница, ще се спускате по лиани, ще палите сигнален огън и ще научите  много полезни и любопитни неща.

Впуснете се в приключението! Предизвикайте себе си!

 

Източник: https://www.fiut.bg/
Източник: https://pixabay.com/

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: