„Превозните средства, които промениха света“

от

публикувано на 29.12.2023

Хрумват ли ви понякога нестандартни идеи за неща, които не съществуват?! Записвайте задължително тези мисли, защото сред вас може да има невероятен изобретател. Всъщност, всичко което е част от техническата сфера и се намира около нас, първо се е появило като невероятна идея. После, собственикът на тази идея е намерил достатъчно сили и мотивация, за да я осъществи, така че възможно повече хора да се възползват от нея.

Луксозното издание „Превозните стедства, които промениха света“ е книга, която „говори“ за част от онези гениални идеи, помогнали на хората да се докоснат до първото метро, двуетажните автобуси, внушителния самолет „Боинг“ и още много значими представители на средствата за придвижване.

 

В книгата ще имате възможност да проследите развитието на превозните средства, като започнето от 3 век преди Христа и стигнете до 20-ти век от нашето съвремие. Предстои ви истинско удивление от най-бързите, най-големите, най-величествените и най-интересни превозни средства, които спомагат за развитието на човечеството.

Източник: https://robertino.bg
Източник: https://robertino.bg

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: