Хайде на кино!

от

публикувано на 16.01.2024

В тези студени зимни дни все повече ни се иска да си стоим у дома на топличко.  Въпреки студът навън е добре  да излизаме повече  на чист въздух, особено, когато сте си написали всички домашни.

За да уплътните свободното си време, при това без да стоите пред компютъра и да се взирате в поредната игра, защо да не отидете на кино и да гледате един интересен и забавен филм.

Съвсем наскоро на големия екран излезе  анимационния филм „Неразделните“.  Сюжетът ни пренася в един куклен театър, където работи Дон. Той  е кукла с безкрайно въображение, чувство за достойнство и справедливост. Но през целия си живот е принуден да играе ролята на  шута, на когото всички се присмиват. Един ден той не издържа на подигравките и напуска своя куклен театър, за да се отправи на пътешествие по широкия свят. И така попада в необятния Сентръл Парк в Ню Йорк. Там всяка локва е море, всеки канал е буйна река и  всеки храст – непроходима джунгла, изпълнена с опасности. Дон попада в различни ситуаци и едва успява да се измъкне.

И точно когато става най-трудно, той среща DJ Доги Дог – изоставена плюшена играчка, която се страхува от водата и вечно рапира. Двамата нови приятели трябва заедно да оцелеят в този страшен свят. Очакват ги много приключения, смях и страховити срещи.

Какво ли още ще им се случи? Ще разберете, ако гледате „Неразделните“.

Източник: Cine Grand

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: