На театър в Пловдив

от

публикувано на 19.01.2024

За всички деца живеещи в Пловдив и за тези, които ще пътуват до там, имаме едно интересно предложение  – да отидете на театър.

Детска вокална група „Бон-бон“ ви кани да гледате спектакъла „Вълшебната корона“. Действието се развива на морското дъно.  Герои в мюзикъла са морския цар, неговата дъщеря – принцесата, симпатични разноцветни рибки, рачешка стража, медузи, морски дяволи, таласъми и злата вещица-октоподка –  Гундула фон Крейзи.

Сюжетът ни отвежда някъде в дълбините на морето, където се случват странни неща. Рибата-кокетка, на име  Белисима и нейната приятелка Гупи се впускат в истинско приключение и то не какво да е, а  доста  страховито. Един ден решават да откраднат короната на морския цар. Но те не знаят, че тя е вълшебна  и ако попадне  в лоши ръце, царството ще бъде нападнато от морски дяволи, таласъми и други морски създания.  И това наистина се случва. Настъпват трудни дни за цялата морска страна и трябва някой да я спаси. Кой ли ще се престраши и ще върне короната на морския цар?

Отговорът на този въпрос ще разберете, ако на 28-ми януари гледате мюзикъла „Вълшебната корона“.  Спектакълът започва в 11.30 часа,  а мястото е  Домът на културата „Борис Христов“. Приятно гледане!

Източник: Pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: