„Откривателски атлас“ от Тиаго де Мораеш

от

публикувано на 21.01.2024

Ако сте фенове на „Исторически атлас“ и „Митологичен атлас“ от Тиаго де Мораеш, то със сигурност ще се зарадвате много  на най-новото издание – „Откривателски атлас“. Но, не се безпокойте – дори за първи път да се срещате с образователната поредица, то започнете отнякъде. Гарантираме ви, че ще останете впечатлени от информацията и илюстрациите на луксозните издания, събрали най-важните данни за света и предците ни.

Какво може да намерите в „Откривателски атлас“? Очакват ви срещи с изумителни изобретения и велики изобретатели. Ще се запознаете със светещата акула от Нова Зеландия, ще научите кой е първият човек, лятял с балон с горещ въздух. А, знаете ли, че в Космоса са изпратени няколко вида животни? В „Откривателски атлас“ ще разберете кои са те. Може би ще останете впечатлени и от факта, че в миналото търкалянето на големи пити сирена по стръмни хълмове е било вид състезателна игра.

В изданието „Откривателски атлас“ от Тиаго де Мораеш ще проследите как се е развивал света от миналото до днес, ще прочетете любопитни факти и ще се насладите на прекрасните карти, разположени в страниците на изданието.

Източник: https://janet45.com/
Източник: https://janet45.com

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: