Веселите приключения на Пипи Дългото чорапче

от

публикувано на 05.02.2024

Всички  познавате добре Пипи Дългото чорапче. Героинята на Астрид Линдгрен, която нарича   себе си   „Нещотърсач“ и винаги избягва клишетата, защото са скучни и не предизвикват никакъв интерес.

Прекрасната Пипилота Виктуалия  може да пее, да танцува и да разказва вълнуващи истории на своите приятели. Тя има мнение по всички въпроси и не се страхува да  изрази  свободно мнението си, независимо дали ще се съгласят с нея.  Но тя  знае, че винаги е права,  дори и да не е!

„Пипи Дългото чорапче“ е най-новата постановка на  Младежкия театър „Николай Бинев“. Билетите за премиерата вече са изчерпани, но режисьорът Венцислав Асенов и целият му екип, ви обещават, че през следващите няколко месеца, ще може  да се насладите на този великолепен спектакъл, изпълнен с много музика, песни и танци.

Композитор и автор на песните е  Влади Ампов – Графа. Специално за представлението той е написал 28 песни, които ще бъдат издадени на диск.

Целият състав кани малки и големи да дойдат в Голямата зала на театъра, за да се насладят на „Пипи Дългото чорапче“, която има какво да даде на всеки един от нас и да ни покаже кои са тези ценности, които всеки трябва да носи в себе си и да знае как да ги запази, за да бъде добър и достоен човек!

 

Източник: Младежки театър "Николай Бинев"

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: