Време е за ИСКРИ!

от

публикувано на 21.02.2024

 

Програма „Христо Ботев“ обявява за 41-и път „Искри“, най-старият и авторитетен национален конкурс за литературни произведения, написани от деца.

Каним всички вас, които обичате да пишете приказки и разкази, стихотворения и гатанки, да изберете три от тях и да ни ги изпратите на имейл: iskri@bnr.bg или на адрес: София 1040, бул. „Драган Цанков“ № 4, Българско национално радио, за Национален конкурс ИСКРИ 2024-а.

Конкурсът не задава теми, избирате ги вие. Имате право да кандидатствате с не повече от три нови авторски произведения. Поканени са всички деца на възраст до 16 години.

Журито на Националния конкурс за детско литературно творчество ИСКРИ 2024-а ще избере 20 финалисти, без да определя първо, второ или трето място.

Най-добрите творби ще бъдат представени в директно предаване, което се излъчва в ефира на програма „Христо Ботев“, а също в националните и регионалните програми и в сайтовете на БНР.

Дайте глас на въображението си и ни изпратете произведенията си до 30-и април 2024 г., като не забравите да напишете актуален телефон, адрес и имейл.

Очакваме Ви!

Източник: БНР

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: