Легенда за пеперудите

от

публикувано на 22.02.2024

Каним ви на кино, за да прекарате  приятни минути в киносалона и да се насладите на една много весела история. Само преди няколко дни  излезе най-новия анимационен филм  „Легенда за пеперудите“. Филмът разказва за   разнообразния, живописен и постоянно променящ се пейзаж на голямата миграция на пеперудите монарх.

Сюжетът ни пренася в едно малко  приказно градче, където живее смелата пеперуда, на име Патрик. Роден с едно недоразвито крило, той не може да лети, но  мечтае да достигне облаците…. Заедно с най-добрия си приятел, вечно забавната и готова за бели гъсеница Марти, и Дженифър – пеперуда, която се страхува от височини, Патрик ще се отправи на едно вълнуващо  пътешествие, което ще го превърне в герой. Но първо той трябва да се изправи срещу най-големия си  страх, да приеме своята уникалност и да триумфира над несгодите, докато се бори с променящите се метеорологични условия и трите  зли птици, които искат да навредят на всички пеперуди в селото.

Ще успее ли Патрик да спаси приятелите  си и да остане невредим от трудните ситуации, в които ще попадне? Ще разберете, ако гледате анимационния филм „Легенда за пеперудите“.

Филмът е озвучен на български език.

 

Източник: Pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: