Къде се намира Пустинята на забравата?

от

публикувано на 12.04.2024

Имате ли си любима книга, която обичате да препрочитате често? Със сигурност! А сега си представете, че тази книга изведнъж изчезне някъде и не можете да я откриете. Кой ли може да я е взел и къде ли ще я занесе?

Нещо подобно се случва с едно момиченце, на име Лила. Пъстрият и красив приказен живот на Лила внезапно се преобръща, когато тя изпада от страниците на своя хартиен свят и се озовава в капан на място, където не принадлежи.

Объркана от изчезването на книгата си, тя се впуска в необикновено пътешествие, срещайки причудливи същества и изправяйки се пред предизвикателствата по пътя си. И един ден  открива, че единственият човек, който може да я спаси е Рамон, собственикът на книгата, който не я е чел от много години. Той  вече не е малко момче, а  е пораснал и не само е спрял да чете, но и  не  вярва във фантазиите. Лила и нейната приятелка Мануела ще трябва да го убедят да ги придружи до Пустинята на Забравата, за да върнат загубената книга.

А къде се намира тази пустиня и лесно ли ще стигнат до там? Ще разберете, ако гледате анимационния  филм  „Книгата на Лила“.

Източник: Pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: