„Роберта балет“ празнува 35 години на сцена

от

публикувано на 29.04.2024

Днес Ви срещаме с една танцова школа – „Роберта Балет“, която казва, че „за всяко дете, което иска да танцува има място и роля на сцената“.

Толкова е забавно да си на сцена и да танцуваш балет, да правиш гимнастика и акробатика. Да, тази танцова група прави всичко това наведнъж в едно представление. Тази година, те празнуват 35 години, откакто за пръв път са се качили на сцената. Но какво е да си добър балетист, ни разказва ръководителката на формацията – Роберта Джурова.

Що за радост е да гледаш, как танцуват другите, ако не можеш сам да танцуваш., казва една канадска писателка – Маргарет Атууд. Сигурна съм, че и на Вас вече ви се танцува, и можете да станете част от „Роберта балет“ и да печелите много награди, както се случва на много от участниците там.

И помнете, танцът – това е огромна енергия, която подхранва всяка клетка на тялото и дава сила да продължим напред. Той е усещане за свобода и полет. Така казват най- добрите танцьори. А аз – Ангелина Грозева, ви казвам, че колкото повече и различни изкуства практикувате, толкова по-щастливи и доволни от себе си ще бъдете.

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: