Обичате ли мед?

от

публикувано на 29.11.2016

Ако обичате да рисувате и да похапвате мед обърнете внимание на ХV-то издание на Международния конкурс за детска рисунка и пластика на тема пчели, пчеларство и вкусен мед. Всяко дете може да участва с максимум две рисунки и една пластика. Възрастовите групи са от 3 до 5 години, от 6 до 12 години и от 13 до 16 години. Рисунките си направете с размери 35 см височина и 50 см ширина. Използвайте акварел, темперни бои, пастел или масло. За пластиките няма определен размер и е желателно да се изпращат в кутия. В този раздел могат да участват и приложници с апликации, пана, текстил и др.

Творбите си може да изпращате до 30 януари 2017 г. в офиса на фирма Партнерс експо ООД – България. Адресът е 5800 Плевен, пл. Възраждане 1, стая 325. На гърба на всяка рисунка напишете три имена, възраст, адрес, телефон за връзка и училище, школа, читалище и т.н.

Международният конкурс за детска рисунка е част от Международно пчеларско изложение Плевен. То ще се проведе от 09 до 12 февруари 2017 г. Ще бъде аранжирана тематичната изложба „Пчеларството – екология и плодородие, пчелният мед – здраве и дълголетие“.

За най-добрите отличени творби са предвидени награди – грамоти и пчелен мед.

 

Източник: Международен конкурс за детска рисунка

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: