Как се правят еклери?

от

публикувано на 04.01.2017

Нова година – нови рецепти! Поредната вкусна кулинарна работилничка на „Малкия готвач“ ще е посветена на еклерите. Знаете ли, че те могат да бъдат и здравословни, и много вкусни! Как се правят точно такива еклери – да речем солени със спанак и крема сирене или пък със сьомга, и също сладки еклери с традиционен ванилов крем, с шоколад, с ягодов топинг може да научите на 9 януари, понеделник от 18:00 до 20:00 часа. Мястото, където се провежда работилничката, е „Клубчето“. Адресът е София, ул. Г. С. Раковски №145, вх. В, партер. Необходимо е предварително записване, а участието е с вход.

Източник: Pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: