„Стана нещо необикновено“

от

публикувано на 30.11.2017

Има ли някой, който не обича празници? Има ли някой, който не обича подаръци? Има ли някой, който е тъжен и сърдит в Коледната нощ? Има. Един странен чичко. Но на такъв празник никой не бива да е сам. И тогава става нещо необикновено – при него се появяват малки същества, които ще преобърнат дома и настроението му, ще го накарат да си припомни колко е хубаво да се забавляваш, да се смееш. А какъв по-хубав подарък може да получи един тъжен човек от малко смях?

Премиерното представление „Стана нещо необикновено“ може да гледате в „Столичния куклен театър“ на 10 декември, от 12:00 часа. То е по приказки на Джани Родари, адаптирани от Стефан Москов и Леонард Капон. Режисьор е Иван Райков, сценографията и костюмите са на Станислава Кръстева, куклите направи Диана Узунова, а музиката композира Мишо Шишков. Участват актьорите Елена Русалиева, Румен Гаванозов, Стоян Дойчев, Татяна Етимова.

Представлението е за деца над 3 години. А във вторник, на 12 декември, възрастните могат да гледат бродуейския мюзикъл „Авеню Q“, който започва точно в 19:00 часа.

 

 

 

Източник: Столичен куклен театър

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: