Готварско ателие – риби и раци

от

публикувано на 20.06.2018

Ако все още не сте отишли до морето, а искате да създадете морска атмосфера около себе си, може да си направите няколко рачета от филийка с кашкавал, чушки, маслини, краставички и морков. Какво е море без рибки, обаче? Те ще бъдат пълнени с чушки с извара, домат и айсберг. Е, да – това са необикновени раци и рибки, но пък много вкусни и здравословни. Ако искате да разберете как точно да си ги приготвите, може да посетите „Готварското ателие – рици и раци“, организирано от творчески кът „Под дъгата“.

Може да се присъедините към „Готварското ателие – риби и раци“ тази събота, 23 юни от 10:30 часа на адрес:  бул. „Симеоновско шосе“ 77 /гр. София/.

Източник: Под дъгата

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: