Коледни забавления с Фортисимо Фамилия

от

публикувано на 13.12.2019

На 22 декември от 9 часа, заповядайте във фоайето на зала „България“, където ви очакват безброй изненади. До 11 часа можете да се включите в ателиетата по балет, изобразително изкуство и музика. Балерината Кристина Чочанова ще покаже на най- ранобудните  оригиналната хореография на балета “Лешникотрошачката”. Заедно с нея, децата, включили се в ателието, ще опитат да изпълнят част от подбраните балетни движения.
От 10 часа малчуганите ще могат да се включат в работилница за изработка на коледни играчки, които ще могат да подарят или да дарят в благотворителна кампания.

А в 11 часа ще започне музикалното ателие, в което ще се свири, пее и ще се разкажат любопитни истории от света на филхармоничния оркестър. Половин час по-късно гледайте „Клара и нейната приказка“, а за финал ще се насладите на великолепната музика от спектакъла „Лешникотрошачката“. В главните роли са балерината Ангелина Гаврилова – в ролята на Кралицата на мишките и артистът Теодор Елмазов, в ролята на чичо Дроселмайер. Диригент е Максим Ешкенази.

Елате и се забавлявайте!

Източник: Софийска филхармония

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: