На куклен театър в Бургас

от

публикувано на 12.08.2022

Ако ви се ходи на куклен театър и сте в Бургас, в събота вечерта можете да гледате постановката „Полицаят Артър  и неговият кон  Хари“, по мотиви от историята за прочутия полицай, написана от Доналд Бисет.

Ще станете свидетели на истинска криминална история,  в която всичко ще бъде толкова динамично и страховито, че свят ще ви се завие. Накратко  всичко се случва в  едно малко градче в Англия. Там има един полицейски участък, в който работят  полицай  Артър,  неговият кон Хари и  инспектор Реджиналд.  В  същия град  живее и един крадец на име Джо, който всеки път се забърква в някоя неприятност.   Артър и Хари непрекъснато го залавят и го вкарват  в затвора, а Джо все успява да избяга. Но, един ден Джо  ще направи нещо, което  ще промени  целия му живот. А полицаят Артър пък ще  се натъкне на доказателства, с които може би ще успее да разбере кой помага на крадеца Джо всеки път да отърве кожата.

Кукленият спектакъл можете да гледате в експозиционен център „Флора“,  началният час е 18.30, денят събота – 13-ти август.

Източник: Programata.bg

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: