Забавление с „10 котки“ и „10 кучета“

от

публикувано на 28.02.2023

Вниманието ни днес е насочено към картинните книги на английската авторка и илюстраторка Емили Гравет. Те ще ви пренесат в света на едни от любимите животни за малки и големи. Освен това, изданията ще ви накарат да се забавлявате и да се усмихвате дълго време.

Книгата „10 котки“ ще ви запознае с компанията на десет различни котки.  Има пухкави мяукащи същества на петна, на райета, чисто черно коте и… чисто бяло. Но котките, които ще срещнете по страниците на книгата, няма да видите отново накрая. Защо ли? Ами може би, защото три кутии с боя също взимат участие в тази забавна история. Изведнъж котенцата започват да се оцветяват с лекета, търкалета и нотки. Как ли ще изглеждат накрая?

Другата книга – „10 кучета“, е посветена на лаещите човешки приятели. Но в изданието няма място за хора. Тук  може да видите най-различни видове кучета – малки, големи, ниски, високи, с дълги уши или клепоухи, пухкави, гладки, страшни и сладки. И всички тези 10 кучета се борят за 10 наденички. Историята е ужасно смешна, но как ще завърши тя, може да разберете в книгата на Емили Гравет „10 кучета“.

Източник: https://janet45.com
Източник: https://janet45.com

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: