„Хари Потър: Магьоснически алманах“

от

публикувано на 23.10.2023

Всички почитатели на най-известния магьосник по света вече могат да стиснат в ръцете си  сборника с магьоснически списъци, диаграми, карти и всякакви вълшебни неща от света Хари Потър.

„Хари Потър: Магьоснически алманах“ е великолепно илюстрована книга, подходяща както за деца, които поемат своето неповторимо пъруване към училището за магьосници  „Хогуортс“, така и за заклетите фенове, готови да разбулят нови тайни и любопитни подробности.

„Хари Потър: Магьоснически алманах“ е  единственото официално допълнително издание към поредицата, написана от Дж. К. Роулинг. Този пътеводител из магьосническия свят ще ви поведе през света на чудесата в своите семед глави. Читателите ще посетят вълшебни места, ще научат всичко за магьосническата пръчка, ще се срещнат с фантастични животни и необичайни растения, ще търсят скрити тайни, ще разберат нови подробности за вещиците и магьосниците, ще прочетат много за любимите си герои и ще преживеят отново някои от най-вълнуващите моменти. От Разпределителната шапка до заклинанията – всичко е събрано в алманаха.

Седем изключителни съвременни художници вдъхват живот на изданието. Това са Питър Гоус, Луис Локхарт, Уейтонг Мей, Оля Муза, Фам Куанг Фук, Леви Пинфолд и Томислав Томич. Приятен път в света на вълшебната магия!

Източник: https://egmontbulgaria.com/
Източник: https://egmontbulgaria.com/

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: