Приключения в Долната земя

от

публикувано на 29.04.2024

Всички вие сте пътешествали из Долната земя, благодарение на приказката „Тримата братя и златната ябълка“. Това място е много загадъчно и доста страховито. Но, въпреки това приказката завършва с добър край. Сега отново ви предлагам да се върнем в Долната земя, но не с черния овен, а с помощта на един частен детектив, на име Кръстьо.

Там чудовищата не са чудовища, зелени човечета се разхождат на воля, а вещиците говорят немски език, а някои от тях дори свирят на арфа. Всичко това се случва в една наистина много забавна книга, която ще ви накара да се смеете от сърце. Автор е Юлия Спиридонова, а романът се нарича „Кръстьо частен детектив в Долната земя“.

Долноземските създания наистина ще ви разсмеят и с удоволствие ще ви разходят из тайнствените места на Долната земя. Но, четете всеки ден, защото не бива да изпускате  какво ще се случи. Освен, че ще се забавлявате с историите на Кръстьо, илюстраторката Албена Каменова ви е подготвила прекрасни илюстрации, които ще разгледате, докато четете книгата.

Сега ще ви срещна с нея и тя ще ни разкаже повече за героите и ще сподели кой всъщност я е вдъхновил, за да направи тези наистина великолепни илюстрации в романа „Кръстьо частен детектив в Долната земя“.

Източник: Издателство Фют

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: