Приказното „Желание“ и в книжен вариант

от

публикувано на 19.12.2023

Историята от филма на Дисни – „Желание“ вече може да бъде с вас и на книжен формат.

„Историята в комикс: Желание  разказва за смелата Аша и нейната сила да се опълчи на злодея Магнифико. С помощта на множество малки картини, типични за комикса, ще може да проследите приказката в детайли.  Очаква ви вълнуващо приключение в компанията на магичната Звезда и симпатичното козле Валентино. Доброто се изправя срещу Злото в епична битка за най-важното в живота – мечтите.

Другата книга „Желание“ също пресъздава историята от филма. В това издание ви очакват големи илюстрации, разположени върху повечето от страниците. Чрез тях лесно ще се пренесете във вълшебния остров Розас, където кралят взима желанията на поданиците си. Хората мислят, че така ще живеят по-спокойно и щастливо, докато Аша не разкрива истината. Някои от жителите на кралството никога няма да получат своите желания обратно.

Младото момиче е готово на всичко, за да се изправи срещу краля и да върне мечтитие на майка си и дядо си. Аша преминава през много препятствия, но до нея са верните й приятели, вълшебната Звезда и уверения в себе си Валентино.  А, дали наистина  желанията могат да ни превърнат в толкова силни, колкото би ни се искало!??

Източник: https://egmontbulgaria.com
Източник: https://egmontbulgaria.com

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: