Забавните приключения на крокодила Лайл

от

публикувано на 04.11.2022

Вие бихте ли си взели крокодил за домашен любимец вкъщи? Но, не обикновен, а такъв, който пее, чисти с прахосмукачка и много обича да играе с децата. Да,  колкото и да ви се струва странно, има такъв крокодил и той за разлика от всички останали изобщо не е опасен, а много дружелюбен. Живее в един от големите небостъргачи на  Ню- Йорк и излиза през деня, за да се види с приятелите си.

Крокодилът Лайл е най-новият игрален филм за деца, в който са включени анимационни ефекти. Сюжетът е много забавен и разказва историята на младо семейство, което се премества да живее в големия град.

Това   ce  oтpaзявa ocoбeнo тeжĸo нa мaлĸия Джoш,  нa ĸoготo мy e тpyднo дa cвиĸнe c вcичĸo и eдвa нaмиpa пpиятeли в yчилищe. Ho, eдин дeн вcичĸo ce пpoмeня, ĸoгaтo cpeщa Лaйл – ĸpoĸoдил,  ĸoйтo живee нa тaвaнa нa нoвия им дoм. Toй e дoмaшният любимeц нa тexния xaзяин. Ho Лaйл нe e cъвceм oбиĸнoвeнo живoтнo, зaщoтo мoжe дa пee и cвиpи нa пиaнo. Toй ce cпpиятeлявa c нoвoтo ceмeйcтвo, ĸoeтo много го харесва, нищо, че е грамаден крокодил.  Лайл  живее щастливо, но един ден всичко се променя, защото един вечно сърдит съсед го забелязва и настоява да бъде прибран в зоологическата градина. Причината е, че и любимата му котка не понася крокодили.

От този ден нататък за него живота в големия град става труден. А неговите верни приятели ще предприемат какво ли не, само и само, за да го спасят. Дали ще успеят? Ще разберете, ако гледате филма  за „Крокодила Лайл“.

Източник: Pixabay

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: