Представяме ви детски коледни книги

от

публикувано на 08.12.2022

В началото на месец декември, екипът ни ви представя своя избор от книги, подходящи за наближаващите празници. Коледа е топлина, семейна прегръдка, приятна музика, но и вълшебство. А къде се крият най-големите вълшебства? В книгите, разбира се! Затова ви препоръчваме четири заглавия, които ще ви отведат на магични места, ще ви изпълнят с радост и ще направят празника ви още по-красив!

„В пещерата на планинския цар“

 

Кой си позволява да нахлуе в пещерата на планинския цар и каква цена ще трябва да плати? Книгата представя една вълнуваща история, за която може да научите повече в звуковия файл.

 

 

„Коледните патила на Доналд Дък“

Доналд Дък и катеричоците си сформират хубаво предколедно парти. Какво ще се случи на него и ще успеят ли героите да постигнат примирие? Чуйте в звуковия файл.

 

 

„Моята първа коледна книга за лека нощ: Пес Патрул“

Любимите кученца от телевизионния екран се появяват на страниците на тази книга, за да избавят самия  Дядо Коледа от беда. Как,  може да разберете в звуковия файл.

 

 

„Зайчето Питър: Коледа идва“

Симпатичният пухкав дългоух герой ще ви поведе през своите незабравими истории. По една, за всеки ден до Коледа! В книгата има и специални изненади, които ви очакват. Отворете звуковия файл и  открийте повече детайли за книгата.

 

 

Източник: https://pixabay.com
Източник: www.fiut.bg
Източник: https://egmontbulgaria.com
Източник: https://egmontbulgaria.com
Източник: www.trud.cc

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: