„Тролчета: Бандата се събира“

от

публикувано на 27.10.2023

От днес по кината може да гледате новата история за симпатичните цветни тролчета. Филмът „Тролчета: Бандата се събира“ е смесица от много  хубава музика, прекрасно забавление, но и напрегнат екшън.

Сладураната  Попи и вечно смутеният Клон вече официално са двойка. Докато двамата стават все по-близки, тайна от миналото на Клон излиза наяве: заедно със своите четирима братя Флойд, Джон Дори и Спрус, той е бил част от най-любимата музикална банда на Попи – феноменът „БратЗоун“. Групата се разпада, когато Клон е все още бебе, а заедно с това се разделя и семейството му.  Oттогава Клон не е виждал своите братя и им е ужасно сърдит, че го изоставят.

В момента, в който  обаче Клон научава, че Флойд е отвлечен заради музикалните си таланти от двойката подли поп звезди и злодеи Кашмир и Коприна, той, Попи и верните му приятели се отправят на изпълнено с редица перипетии, емоционално пътешествие. Целта им е да върнат останалите братя в групата и да спасят Флойд от съдба, далеч по-лоша от попкултурна неизвестност.

Героите ще преминат от Острова на постоянната почивка до ужасно мрачно място, изпълнено с други тролчета.  Но с голямата си обич към Флойд, успяват да стигнат до него. Как ще го спасят, кой ще им помогне и ще възобновят ли концертната дейност на семейната група „БратЗоун“, може да видите във филма  „Тролчета: Бандата се събира“ .

 

Източник: Forum Film Bulgaria

БНР© 2024 Детското БНР. Всички права запазени.

В момента:
Следва: